Bateré

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bateré yakui perkakas elektronika sing bisa nyimpen listrik.

Réferènsi[besut | besut sumber]