Barmen, Norwegia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Barmen, Norway)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Barmen
Désa ing Nurwègen
Nagara Nurwègen
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Barmen punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]