Barbecue Korea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bakar-bakar Korea-Galbi

Barbekyu Korea ( Koréa: 고기구이 , gogi-gu-i, 'daging panggang') nuduhake cara populer ing masakan Korea daging panggang, biasane daging sapi, daging babi, utawa pitik . Piring kasebut asring disiapake ing panggangan gas utawa areng sing dipasang ing meja makan dhewe. Sawetara restoran Korea sing ora duwe panggangan internal nyedhiyakake kompor portebel kanggo para pangguna kanggo mangan ing meja. Utawa, koki nggunakake panggangan sing ditampilake tengah kanggo nyiyapake pasugatan sing dipesan.

Chadolbegi iku panganan kang digawé saka thinly ngiris daging sapi balung sikil, kang ora diolès. Roti lancip banjur dimasak meh enggal nalika dicelehake menyang wajan sing digawe panas.