Bara Tampubolon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bara Tampubolon
200px
Pakaryan aktor
Taun aktif 2010 - saiki

Bara Tampubolon (lair 1985) salah sawijining aktor berkebangsaan Indonesia. Panjenenganne miwiti karir kanthi dadi juru main ing sinétron Arti Sahabat. Panjenengane tau dadi pacare Nikita Willy.

Sinetron[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]