Banjir Makedonia 2016

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Infobox flood Nagara Makedonia nembé waé dilandha banjir gedhé nalika wulan Agustus 2016 [1]. Kadadéan iki uga miwiti 6 Agustus 2016 lan mejahaké kurban cacah 21 tiyang. Kadadèyan banjir iki ana ing kutha Skopje, ora liya iku ibukutha nagara Makedonia [2]. Banjir iki diwiwiti saka udan déres ana ing sisih kulon kutha Skopje. Udan déres lan gludhug, ditambah karo kali sisih lor saka kutha Skopje lagi pasang, nambahi kadadéan iki dadi gedhé.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Banjir ing nagara Makedonia Kaundhuh saka kaca kalawarta Repulika
  2. Banjir ana ing ibukutha nagara Makedonia Kaundhuh saka kaca kalawarta BBC Inggris

Pranala njaba[besut | besut sumber]