Bangsal Kencana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bangsal Kencana punika yasan pusatipun Kraton Ngayogyakarta Hadiningrat. Bangsal punika ginanipun kanggé singgasana Raja Kraton Ngayogyakarta Hadiningrat saben dintenipun. Kajawi punika Bangsal Kencana punika kanggé pagelaran upacara - upacara ingkang wigati. Bangsal punika madep wétan papanipun wonten ing Kidul Gedhong Purwaretna.