Bambi (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bambi iku sawijining filem animasi Amérika Sarékat diprodhuksi Walt Disney. Nanging uga bisa ngrujuk marang: