Ayat-Ayat Cinta (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ayat-Ayat Cinta iku novèl besutan Habiburrahman El Shirazy sing diterbitké pertama kali taun 2004 saka penerbit Basmala lan Republika.