Awug-awug

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Awug-awug inggih punika salah satunggaling tetedhan tradhisional ingkang wujudipun kados déné apem. Bedanipun manawi awug-awug wonten ampas ingkang dipunkolèh kaliyan gula jawa.