Assalamualaikum Beijing (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamualaikum Beijing iku novèl besutan Asma Nadia, terbitan Noura Books taun 2013.