Asdal (désa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Asdal (village))
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asdal
Désa ing Nurwègen
Nagara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Asdal punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]