Artis Rakyat Rusia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Artist wong Rusia)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Artist wong Rusia. Badge.

Artis Rakyat Rusia (Rusia Народный артист Российской Федерации) iku gelar kinurmatan Federasi Rusia, dianugerahaké kanggo prestasi pinunjul ing lapangan téater, music, Circus, vaudeville dan biyoskup. Klebu ing sistem premium nagara Rusia.

Gelar "Artist Rakyat Rusia" iku kanggo seniman Rusia, choreographers, conductors, playwrights, komposer, direktur, choirmasters, seniman musik, kanggo nggawé nagara-gambar, musik, Circus lan konser program, peran teater lan filem lan nepaki wong, sing wis digawé kontribusi luar biyasa ing pembangunan lan pengawétan saka budaya kagunan nasional, ing tatanan saka génerasi enom saka seniman lan nampi umum lan masarakat profésional.

Pranala njaba[besut | besut sumber]