Army of One (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Army of One
Gambar:Army of One.jpeg
Poster rilis digital
Disutradarani Larry Charles
Diprodhuseri
Ditulis déning
Dibintangi
Dimusiki David Newman
Sinématografi Anthony Hardwick
Dibesut déning Christian Kinnard
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning
Tanggal metu
  • Novèmber 4, 2016 (2016-11-04)
Suwéné
93 menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris

Army of One nggih punika filem komèdhi Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016, dipun arahaken déning Larry Charles. Skénarionipun kaanggit déning Rajiv Joseph lan Scott Rothman. Wondéne ingkang sami maragani filem punika antawisipun Nicolas Cage, Wendi McLendon-Covey, Rainn Wilson, Russell Brand, Denis O'Hare, Paul Scheer, lan Will Sasso. ‘’Army of One’’ nyariyosaken Gary Faulkner, manten kontraktor lan manungsa trampil ingkang mboten gadhah pedamelan, pitados bilih Gusti Allah sampun ngutus piyambakipun Osama bin Laden ing Pakistan. Filem punika kapundhut saking cariyos nyata pagesangan Faulkner ingkang nglampahi pangembaran dhumateng Pakistan madosi Bin Laden.

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing wanci surya 21 Januari 2015, sampun kawartosaken bilih Larry Charles badhé ngarahaken filem punika sesarengan kaliyan Nicolas Cage ingkang badhe maragani minangka Gary Faulkner, setunggalipun tiyang trampil saking Colorado ingkang nampèni wahyu supados keah dhumateng Pakistan saperlu nangkep Osama Bin Laden.[2] 19 Februari 2015, Wendi McLendon-Covey bergabung,[3] 16 April 2015, Russell Brand, Denis O’Hare, Ken Marino, Paul Scheer dan Rainn Wilson juga menyusul kesediaan mereka ikut bermain.[4] Pengambilan gambar dimulai pada 30 Maret 2015, dan berakhir 22 Mei 2015.[5][6] Army of One dipunbabar ing surya 4 November 2016, sarta kaédharaken miyos arupi DVD lan Blu-ray surya 15 November 2016.[7]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Peter Debruge (2016-11-05). "‘Army of One’ Review: Another Unhinged Performance From Nicolas Cage". Variety. Dijupuk 2016-11-07. 
  2. McClintock, Pamela (2015-01-21). "Nicolas Cage to Star in Osama Bin Laden Satire From 'Borat' Director (Exclusive)". Hollywood Reporter. Dijupuk 2015-05-13. 
  3. Kit, Borys (2015-02-19). "'Goldbergs' Star Wendi McLendon-Covey Joins Nicolas Cage in Bin Laden Comedy (Exclusive)". Hollywood Reporter. Dijupuk 2015-05-13. 
  4. Busch, Anita (2015-04-16). "Russell Brand, Others Join Nicolas Cage In Comedy Army Of One". Deadline. Dijupuk 2015-05-13. 
  5. "On the Set for 3/30/15: Brad Pitt, Christian Bale & Ryan Gosling Start on ‘The Big Short’, Julianne Moore Wraps ‘Maggie’s Plan’ & More". Ssninsider.com. Dijupuk 2015-05-21. 
  6. "On the Set for 5/25/15: Chris Pratt Starts on The Magnificent Seven, Brad Pitt and Christian Bale Wrap ‘The Big Short’". Ssninsider.com. Dijupuk 2015-06-17. 
  7. News Desk, TV (September 29, 2016). "ARMY OF ONE Coming to Digital HD, Blu-ray/DVD & On Demand". Broadway World. Dijupuk October 1, 2016. 
  8. McClintock, Pamela (2015-01-21). "Nicolas Cage to Star in Osama Bin Laden Satire From 'Borat' Director (Exclusive)". Hollywood Reporter. Dijupuk 2015-05-13. 
  9. Kit, Borys (2015-02-19). "'Goldbergs' Star Wendi McLendon-Covey Joins Nicolas Cage in Bin Laden Comedy (Exclusive)". Hollywood Reporter. Dijupuk 2015-05-13. 
  10. a b c d Busch, Anita (2015-04-16). "Russell Brand, Others Join Nicolas Cage In Comedy Army Of One". Deadline. Dijupuk 2015-05-13. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]