Ariake Coliseum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ariake Coliseum
Ariake Tennis no Mori Kōen 1.jpg
LokasiKoto, Tokyo, Jepang
Pelepasan tanah1985
Dibuka1987
PemilikTokyo Metropolitan Government
Biaya konstruksi$ ? million
Kapasitas10,000
Pemakai
Japan Open Tennis Championships (1987–sekarang)
All Japan Tennis (1987–present)
Nichirei International Championships (1990–1996)
Toyota Princess Cup (1997–2002)
Tokyo Apache (bj league) (2005–2009)
FIVB World Grand Prix (2006–2007)
FIVB World League (2008–2009)
Toray Pan Pacific Open (2008–sekarang)

Ariake Coliseum (有明コロシアム Ariake Koroshiamu?) ya iku sawijining arena ulah raga indoor ing Ariake Tennis Forest Park (有明テニスの森公園 Ariake Tenisu no Mori Kōen?) dumunung ing Ariake, Kōtō, Tokyo, Jepang. Kapasitase 10,000. Arena iki digunakake minangka Japan Open Tennis Championships lan Toray Pan Pacific Open kang dianakake ing Ariake Tennis Forest Park. Iki minangka salah siji saka akehing papan panggonan tenis profésional kang duweni payon kang bisa dibukak.

Koordhinat: 35°38′11.28″N 139°47′24.33″E / 35.6364667°N 139.7900917°E / 35.6364667; 139.7900917