Argo Wilis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sepur Argo Wilis
310px
KA Argo Wilis Nalika lumampah tindhak Stasiun Surabaya Gubeng
Surasa
GolonganEksekutif
PranataSepur Ekspres
DrajadBeroperasi
PapanDaop II Bandung
Tasiyun terminusBandung Hall
Surabaya Gubeng
Cacahing tasiyun11
Jaluring playanan1 (Enjang)
Angkaning sepur5-6
Palakon
Dibukak8 November 1998
PanduwéPT Kereta Api Indonésia (Persero)
PalakuLaladan Operasi II Bandung
DèpotBandung Hall (BD)
LokomotifCC203 CC206
Tèhnis
Jarak nempuh699 km
Ambaning sepur1.067 mm
Karikatan palakon50 ngantos 100 km/jam
Peta Rute
Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2Cithakan:BS3-2

Argo Wilis punika produk sarenganing Argo Bromo Anggrek ingkang dipundamel déning PT. Kereta Api Indonésia.