Apocope

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Apocope ya iku tembung kang wis ilang aksara/wandané kang buri.

Tuladha:

  • Perih – peri
  • Gajih – gaji
  • Pelangit – kluwung

Uga delengen[besut | besut sumber]