Antropologi budaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Antropologi budaya ya iku cabang ngèlmu antropologi sing fokus ning kajian variasi budaya menusa lan sèjèn karo antropologi sosial sing ndeleng variasi budaya minangka salah siji pérangan ketetepan antropologi.