Anse aux Pins

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Distrik Anse aux Pins ing Pulo Mahé, Seychelles

Anse aux Pins iku sawijining tlatah distrik administratif ing Seychelles dumunung ing Pulo Mahé.


Cithakan:Seychelles-geo-stub