Anse Etoile

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Distrik Anse Etoile ing Pulo Mahé, Seychelles

Anse Etoile iku sawijining distrik administratif Seychelles kang dumunung ing Pulo Mahé.