Anse Etoile

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Distrik Anse Etoile ing Pulo Mahé, Seychelles

Anse Etoile iku sawijining distrik administratif Seychelles kang dumunung ing Pulo Mahé.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anse_Etoile&oldid=974795"