Andrija Mohorovičić

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Potrèt Andrija Mohorovičić

Andrija Mohorovičić (23 Januari 1857 - 18 Dhésèmber 1936) ya iku sujana babagan kawruh gegana lan kawruh lindhu saka Kroasia. Dhèwèké kawentar dadi éponim nirsambung Mohorovičić lan kapétung salah siji sing nyasani kawruh lindhu modhèren.[1]

Tegesing tembung-tembung[besut | besut sumber]

Cara Jawa Cara Indonésia
sujana cendekiawan, ilmuwan
babagan bidang
kawruh gegana meteorologi
kawruh lindhu seismologi
nirsambung diskontinuitas
kapétung terhitung, dianggap
ngyasani membangun

Rujukan[besut | besut sumber]