Menyang kontèn

André Sogliuzzo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

André Sogliuzzo ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]