André Marie Constant Duméril

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Constant Duméril.

André Marie Constant Duméril (1774 - 1860) inggih menika zoolog saking Perancis. Piyambakipun menika profesor anatomi wonten ing Muséum National d'Histoire Naturelle wiwit taun 1801 ngantos taun 1812. Putranipun, Auguste Duméril, uga dados zoolog.

André Marie Constant Duméril menika miyos nalika tanggal 1 Januari 1774 wonten ing kutha Amiens, seda nalika tanggal 14 Agustus 1860 wonten ing Paris.

Pirsani Ugi[sunting | sunting sumber]

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]