André Marie Constant Duméril

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Constant Duméril.

André Marie Constant Duméril (1774 - 1860) inggih punika zoolog saking Perancis. Piyambakipun punika profesor anatomi wonten ing Muséum National d'Histoire Naturelle wiwit taun 1801 ngantos taun 1812. Putranipun, Auguste Duméril, uga dados zoolog.

André Marie Constant Duméril punika miyos nalika tanggal 1 Januari 1774 wonten ing kutha Amiens, seda nalika tanggal 14 Agustus 1860 wonten ing Paris.

Pirsani Ugi[besut | besut sumber]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]