Alwernia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Alwernia
POL Alwernia COA.svg
Lambang Alwernia
POL Alwernia map.svg
Lokasi Alwernia
Alwernia, Kościół Stygmatów św. Franciszka 2019.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: małopolskie
Jembar: 75,27 km²
Padunung: 12.733 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomer kendaran motor: KCH
Alamat
balé kutha:
ul. Gęsikowskiego 7
32-566 Alwernia
Situs wèb resmi: http://www.alwernia.pl/
Pulitik
Walikutha: Jan Rychlik

Alwernia iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi kira-kira 12.500 jiwa.