Allie Sherman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Allie Sherman (lair 10 Februari 1926 - surut 2015, nalika tilar donya umuré 91 taun), iku juru main bal-balan gagrag Amérika (Philadelphia Eagles) lan palatih (New York Giants).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]