All I Can Think About Is You

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

"All I Can Think About Is You" ya iku tembang kang dianggit déning band Coldplay saka EP Kaleidoscope (2017) sésuk. Tembang iki dirilis saka EP ing 15 Juni 2017, sabanjuré tembang "Hypnotised". Tembang "All I Can Think About Is You"  iki diciptakaké déning kabèh papat anggota saka Coldplay, uga prodhuksiné dicekel déning Daniel Green lan Rik Simpson.

Vidhio [besut | besut sumber]

Animasi vidhio lirik tembang iki dirilis déning I Saw John First.[1] Colin Stutz saka kalawarti Billboard nyebut minangka vidhio tembang iki "padha-padha élok" kaya tembangé.[2]

Kritik[besut | besut sumber]

Colin Stutz saka kalawarti Billboard nulis: "Tembang kang énak dirungokaké iki nganggo gitar bass minangka saka irama anteng tekan klimaks." Anna Gaca saka kalawarti Spin  ngendika yèn tembang iki "shoegaze-y sing ora biyasa".[3] Andrew Pollard saka Redbrick bilih ngendika "ngrasa kaya pèngetan [[[Coldplay]]] kang béda swarane lan musiké kaya dina-dina kapungkur".[4] Ben Kaye saka Consequence of Sound ngendika yèn tembang iki duwé "impèn psychedelic saka gitar lan perkusi kang alus".[5]

Tatar Lagu[besut | besut sumber]

Dina rata-rata (2017) Papan

pucuk

Prancis (SNEP)[6] 152
Scotland (Official Charts Company)[7] 78

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Anchorman (15 June 2017). "Hear 'All I Can Think About You' + Kaleidoscope EP release details". Coldplay. Dijupuk 28 June 2017. 
  2. Colin Stutz (15 June 2017). "Coldplay Share New Song 'All I Can Think About Is You' With Trippy Animated Lyric Video". Billboard. Dijupuk 28 June 2017. 
  3. Anna Gaca (15 June 2017). "Coldplay – "All I Can Think About Is You"". Spin. Dijupuk 28 June 2017. 
  4. Andrew C Pollard (21 June 2017). "Single Review: Coldplay – All I Can Think About Is You". Redbrick. Dijupuk 28 June 2017. 
  5. Ben Kaye (16 June 2017). "Coldplay share new song "All I Can Think About Is You" — listen". Consequence of Sound. Dijupuk 28 June 2017. 
  6. "Le Top de la semaine : Top Singles Téléchargés – SNEP (Week 25, 2017)" (ing basa French). Syndicat National de l'Édition Phonographique. Dijupuk 28 June 2017.  CS1 maint: Basa ora kawruhan (link)
  7. "Official Scottish Singles Sales Chart Top 100". Official Charts Company. Retrieved 28 June 2017.