Menyang kontèn

Albie Morgan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Albie Morgan
Katerangan priangga
Jeneng dawa Albert Robert Morgan[1]
Tanggal lair (2000-02-02) 2 Fèbruari 2000 (umur 24)
Papan lair Portsmouth, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Charlton Athletic
Angka 10
Karir nom
0000–2018 Charlton Athletic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Charlton Athletic 64 (1)
2019Ebbsfleet United (nyileh) 5 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:10, 21 September 2021 (UTC).


Albert Robert Morgan (lair 2 Februari 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Charlton Athletic.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "CLUB LIST OF REGISTERED PLAYERS" (PDF). EFL. 19 May 2018. Dibukak ing 7 September 2018.
  2. "A. Morgan". Soccerway. Dibukak ing 4 January 2021.