Alan Moore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Alan Moore
Alan Moore (2).jpg
Alan Moore (2008)
Pakaryan Juru tulis komik

Alan Moore ya iku juru tulis, mligi juru tulis komik.[1] Pakaryane kang kondhang ya iku Watchmen, V for Vendetta, lan From Hell.

Punjul telung puluh taun dhèwèké makarya komik, saka pahlawan super ing Jack the Ripper benjur ing erotika.[1] Swamp Thing, digawe déning Moore taun 1980-an, marakake komik horor duwé industrine dhéwé nalikane penerbit komik padha 'angkat tangan' kanggo nerbitake komik kaya mangkono amarga mathok Comics Code utawa aturan komik.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c Bebergal, Peter (June 2013). "ALAN MOORE [WRITER]". The Believer. Dijupuk 7 September 2016. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]