Alamat IP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Alamat IP utawa alamat protokol internèt (IP iku cekakan saka Internet Protocol address) iku kode kabèh piranti èlèktronis sing bisa nyambung marang internèt.