Alamat IP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Alamat IP utawa alamat protokol internèt (IP iku cekakan saka Internet Protocol Address) iku kode kabèh piranti èlèktronis sing bisa nyambung marang internèt.