Alamat IP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Alamat IP utawa alamat protokol internèt (IP iku cekakan saka Internet Protocol Address) iku kode kabèh piranti èlèktronis sing bisa nyambung marang internèt.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alamat_IP&oldid=936107"