Alamat IP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Alamat IP utawa alamat protokol internèt (IP iku cekakan saka Internet Protocol Address) iku kode kabèh piranti èlèktronis sing bisa nyambung marang internèt.