Al 'Arish

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Mesir

Arish utawa el-Arīsh (basa Arab: العريش ) iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé (kanthi gunggung sing ndunungi 114.900) saka Governorat Shamal Sina', Mesir, kang dumunung ing pasisir Segara Tengah lan ing ujung Sinai, 344 kilomèter saka Kairo.

Al `Arīsh misuwur amarga banyuné kang biru bening lan wit palem lan pasir putih ing pesisiré, duwèni plabuhan yacht , lan hotèl-hotèl méwah.

Ing El Arish ana wadi utawa kali garing gedhé, kang diarani Wadi el Arish, kang nampung banyu banjir saka tlatah lor lan tengah Sinai.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]