Aino Kishi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aino Kishi
Lair (1988-02-01) Fèbruari 1, 1988 (umur 31)
Hokkaido, Jepang
Dhuwur 1.57 m (5 ft 2 in)
Bobot 42 kg (93 lb; 6.6 st)

Aino Kishi minangka aktor saru video (AV) Jepang. Uga iku penyanyi lan mantan penyanyi. Panjenengané lair ing 1 Fèbruari 1988 ing Hokkaido, Jepang.

Karir[besut | besut sumber]

Aino Kishi diwiwiti nindakaké kang énggal AV ing 2008 Fèbruari judhul Idol Unit Member: Aino Kishi Debut. Dhèwèké wis aktor misuwur antarané kabèh aktor (AV). Dhèwèké uga dikenal kanggo comelnya pasuryan lan awak ayu lan lancip wis kepincut karo manungsa waé liyané.

Aino Kishi ora mung saru video aktor, banjur matak kanggo sawetara Jepang filem kaya ta Samurai Princess, ajeg filem, uga mbintangi filem pahlawan super Kekkou Kamen lan filem romantis ya iku Rubbers.