Ahmad Lugas Kusnadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ahmad Lugas Kusnadi (lair 18 Oktober 1972) utawa kang kerep diceluk ugas yaiku pemusik kang seneng ngulurké tangané kanggo mbantu bocah-bocah kang terlantar ing dalan-dalan ing Kabupaten Lebak, Banten. Dhèwèké duwé kekarepan supaya bocah-bocah kui mau metu saka urip kang peteng lan duwèni motivasi kanggo ngrengkuh masa depan. Kejaba konser musik, ugas uga nawari bocah-bocah nggawe kerajinan tangan, aktif olahraga, nambah literasi, lan dolanan téater.[1]

Kauripan[besut | besut sumber]

Ahmad Lugas Kisnadi lair ing Jakarta. Garwané jenengé Siti Mariani Sirait, lan duwèni anak loro jenengé Ahmad Gibran Partitur lan Siti Gamaria Mozart.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b kompas.id. "Kompas.Id". Kompas.Id (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-12-21.