Menyang kontèn

Agnes Chow

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Agnes Chow
周庭
Rerincèn dhiri
Lair (1996-12-03) 3 Dhésèmber 1996 (umur 27)
Hong Kong
Warga nagaraInggris (nganti 2018)
BangsaTionghoa Hong Kong
Parté pulitikDemosistō
WiyataUniversitas Baptis Hong Kong
PanggaotaPelajar
Kondhang awitJuruwicara Scholarism;
Protes Hong Kong 2014

Agnes Chow Ting (lair 3 Dhésèmber 1996; umur 27 taun) yaiku penggiat sosial saka Hong Kong. Ia menika anggota Komite Pendirian Demosistō lan mantan juruwicara Scholarism. Awale kandidat kanggo pemilihan Pulo Hong Kong 2018, ia dilarang maju amargi ngadegake parte sing ngedorong "penentuan nasib dhewe".[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Study and Society". Varsity. 14 November 2013.