Aboisso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Abiosso iku siji saka sèket wolu departemen ing Pasisir Gadhing, dumunung ing laladan Sud-Comoé, lan uga minangka kutha ing departemen mau. Padunung utamané dumadi saka klompk ètnik Anyi Sanwi, sawijining cabang saka wong Akan.


Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:Pasisir Gadhing