Aboisso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Abiosso iku siji saka sèket wolu departemen ing Pasisir Gadhing, dumunung ing laladan Sud-Comoé, lan uga minangka kutha ing departemen mau. Padunung utamané dumadi saka klompk ètnik Anyi Sanwi, sawijining cabang saka wong Akan.


Referensi[besut | besut sumber]

Cithakan:Pasisir Gadhing


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aboisso&oldid=1016390"