Abhikṛti 1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Abhikṛti 1 iku sawijining pupuh kakawin. Pupuh iki lumrahé digolongaké ing kategori: Abhikṛti. Pupuh iki ora nduwé jeneng mula diarani Abhikṛti 6, miturut pratélané Zoetmulder (1983).

Sumber rujukan[besut | besut sumber]

  • P.J. Zoetmulder, 1983, Kalangwan. Sastra Jawa Kuno Selayang Pandang. Jakarta: Djambatan.