Abdul Aziz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Abdul Aziz lair ing Jombang, Jawa Wétan, 18 Dhésèmber 1964, padamelanipun dados Koordinator Departement Cabang Olahraga NPC saha Pelatih kepala tim atlentik Asian Games 2018. Pengalaman pelatih inggih punika nglatih atlet ASEAN para games 2001 tekan saiki, salajengipun Ketua Bidang Pembinaan Prestasi NPC Jateng 2007-2011, salajengipun pamilik klub BKR Racing di Solo, Jateng, 2007tekan saiki. Abdul Aziz minangka pelatih atlentik ajang Asian Games 2018 ngasilaken atlet-atlet ingkang berprestasi.Miturut Abdul Aziz ajang Asian Games 2018 menika dados ajang olahraga ingkang kathah kesanipun[1]. Abdul Aziz saged dados pelatih atlentik Asian Games 2018 amargi gadhah pengalaman ingkang kathah wonten bidang olahraga. Amargi Abdul Aziz sampun gadhah sanget prestasi wonten bidang olahraga.Sanadyan Abdul Aziz menika sampun misuwur gadhah watak tegas saha galak, ananging saking watak tegas saha galak Abdul Aziz saged damel para atlentik difabel saé sanget. Saking menika Abdul Aziz saged damel atlet-atlet Indonesia ingkang badhé damel indonesia langkung maju. Boten namung menika kémawon Abdul Aziz ugi tansah maringi motivasi saha dorongan kanggé para atlentik difabel wonten ing Indonesia. Ancas saking piyambakipun ugi saé sanget inggih menika saged ngangkat harkat martabat kanca-kanca difabel. Saking menika saged dipunpendhet dudutan bilih Abdul Aziz inggih menika atlet ingkang saged dados tuladha kanggé sinten kémawon. Amargi saking semangat saha usahanipun saged dados atlet ingkang saé sanget.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. kompas.id. "Kompas.Id". Kompas.Id (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-12-21.