A Cinderella Story: Once Upon a Song (filem 2011)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

A Cinderella Story: Once Upon a Song [1] yaiku filem musikal-komédi saka Amérika taun 2011. Filem iki disutradarani déning Damon Santostefano lan dibintangi déning Lucy Hale, Freddie Stroma, Megan Park, Matthew Lintz lan Missi Pyle. Filem iki minangka terusan saka Another Cinderella Story (2008) lan filem katelu saka seri A Cinderella Story. Filem iki dirilis ing tanggal 6 Sèptèmber 2011 ing DVD, lan ing ABC Family [2] tanggal 22 Januari 2012.

Paraga[besut | besut sumber]

  • Lucy Hale minangka Katie Gibbs
  • Freddie Stroma minangka Lukas Morgan
  • Missi Pyle minangka Gail Van Ravensway
  • Megan Park minangka Beverly "Bev" Van Ravensway
  • Matthew Lintz minangka Victor Van Ravensway
  • Jessalyn Wanlim minangka Angela
  • Manu Narayan minangka Ravi / Tony Gupta
  • Titus Makin Jr. minangka Mickey O 'Malley
  • Dikran Tulaine minangka Guy Morgan
  • Lucy Davenport minangka Ms. Plumberg
  • Onira Tares minangka Girl Crazy
  • Madison McMonald minangka Girl Nearby

Panampa Kritikus[besut | besut sumber]

Filem kasebut ditampa kanthi tanggapan sing manéka warna sanajan ora dikritik déning Metacritic. Filem iki ngrambah rating 50% ing Rotten Tomatoes[3]. Mike Mc.Granaghan ngendika: "A Cinderella Story: One Upon a Song kaya filem saka iCarly utawa Victorious sing nuduhaké gabungan humor fisik, pubertas, lan fantasi sing dadi misuwur."

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Duff, Hilary, 1987- actor. Murray, Chad Michael, 1981- actor. Gomez, Selena, 1992- actor. Seeley, Drew, 1982- actor. Werber, Clifford, producer. Dunlap, Leigh, creator, screenwriter. Rosman, Mark, director. Sellers, Dylan, producer. Patterson, Erik, screenwriter. Scott, Jessica, screenwriter. Hale, Lucy, 1989- actor. Park, Megan, 1986- actor. Pyle, Missi, 1972- actor. Santostefano, Damon, director., A Cinderella story : Another Cinderella story ; A Cinderella story, once upon a song., ISBN 0780693175, OCLC 794471254, dijupuk 2019-05-13 
  2. ABC Family (Television network) Gaiam Americas, Inc. (2012), ABC Family 8 pack : an ABC Family original movie deluxe collection, Gaiam Americas, Inc, OCLC 854685384, dijupuk 2019-05-13 
  3. Villarreal, Eduardo; Zein, Joe (2018-01). "1441". Critical Care Medicine 46: 704. ISSN 0090-3493. doi:10.1097/01.ccm.0000529443.11746.21.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)