A.A. Navis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka A.a. navis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Haji Ali Akbar Navis ( Kampung Jawa, Padang Panjang, 17 November 1924 - Padang 22 Maret 2003 ), punika satunggiling sastrawan lan budayawan pinumjul ing Indonesia ingkang langkung dipunkenal kanthi asma A.A. Navis. Piyambakipun ndadosaken nulis punika minangka piranti wonten ing lebeting gesang. Salah satunggiling novèl ingkang kondhang inggih punika Robohnya Surau Kami. Taun 1992 piyambakipun nampi penghargaan internasional South East Asia Write Award.

Karya tulis[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]