95 dalil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cithakan 95 dalil taun 1517 saka Nürnberg minangka plakat. Saiki disimpen ing Kapustakan Nagara Bagéan Berlin

95 dalil utawa Disputatio pro declaratione virtutis indulgentiarum iku sawijining layang sing ditulis déning Martin Luther kanggo ngritik sawatara prakara kisruh sajroning Gréja Katulik. Layang iki bisa diarani mula bukané Gréja Kristen Protèstan.