766

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771
Dasawarsa: 750-an  760-an  770-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-766 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=766&oldid=809418"