72

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Dasawarsa: 60-an  70-an  80-an
Abad: kaping-1 SM  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-72 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=72&oldid=838030"