65

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Dasawarsa: 50-an  60-an  70-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-65 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]