53

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Dasawarsa: 40-an  50-an  60-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-53 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]