42

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Taun: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Dasawarsa: 30-an  40-an  50-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-42 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=42&oldid=837999"