39

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Dasawarsa: 20-an  30-an  40-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-39 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=39&oldid=838020"