34

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Taun: 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Dasawarsa: 20-an  30-an  40-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-34 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=34&oldid=809821"