24 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 24 Desember)
Jump to navigation Jump to search

24 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 358 utawi 359 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Dhésèmber-24 Dhésèmber-25 Dhésèmber