24 Desember

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

24 Desember punika, dinten ingkang kaping 358 utawi 359 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 24 Desember ing Wikimedia Commons.
23 Desember - 24 Desember - 25 Desember
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=24_Desember&oldid=804304"