24 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 24 Desember)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

24 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 358 utawi 359 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Dhésèmber-24 Dhésèmber-25 Dhésèmber