23 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 23 Desember)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

23 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 357 utawi 358 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Dhésèmber-23 Dhésèmber-24 Dhésèmber