23 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 23 Desember)

23 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 357 utawi 358 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Dhésèmber-23 Dhésèmber-24 Dhésèmber