23 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 23 Desember)
Jump to navigation Jump to search

23 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 357 utawi 358 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Dhésèmber-23 Dhésèmber-24 Dhésèmber