1749

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754
Dasawarsa: 1730-an  1740-an  1750-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1749 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1749&oldid=807784"