1219

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224
Dasawarsa: 1200-an  1210-an  1220-an
Abad: kaping-12  kaping-13  kaping-14
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1219 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1219&oldid=808270"