1076

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081
Dasawarsa: 1060-an  1070-an  1080-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1076 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1076&oldid=809599"